GERLEV
IDRÆTSHØJSKOLE

Se video

GLÆDEN VED BEVÆGELSE, SUSET FRA SAMMENHOLDET

BESØG GERLEV.DK

Alt det bedste samlet et sted. På Gerlev Idrætshøjskole får du en hverdag fyldt af nye oplevelser med idræt, outdoor og andre fag, der udvikler dig. Du får nye venner, masser af hygge og lærer dig selv meget bedre at kende. Du møder dygtige undervisere, der udfordrer dig fysisk og mentalt og som lægger vægt på fællesskab og glæden ved leg og bevægelse.

HVEM ER ELEVERNE PÅ GERLEV?

Eleverne på Gerlev er typisk 19-25 år gamle. Mange kommer fra København og Sjælland, men selvfølgelig også fra Fyn og Jylland. Så her kan du virkelig udvide vennekredsen – særligt hvis du vil til København efter dit højskoleophold. Blandt de 75-140 elever, der er på hvert ophold, er der stort set lige mange drenge og piger.

Vores elever er nysgerrige og vilde med at prøve nye fag, idrætter og aktiviteter – og de laver masser af sjov sammen, når der ikke er planlagt skema. I fritiden hopper de nemlig i shelteren, spiller musik, laver strikkeklubber og sætter gang i beachvolleyturneringer. Der er ikke to elever, der er ens og erfaringen med idræt er meget forskellig. Heldigvis kan du prøve meget nyt på Gerlev, og de fleste kaster sig ud i noget som nybegyndere – men er du erfaren, er der også garanti for udfordringer.

DIN BEDSTE TID VENTER

Vi lover dig en oplevelse for livet. Vi bor på skolen, spiser sammen, træner side om side, inspirerer hinanden på tværs af køn og nationalitet, griner, hygger, rejser og fester i fællesskab. Her har du alt under et tag og kan gå tørskoet fra værelse til hal, til spisning, til aftenaktivitet.

Uanset om du er til bevægelseskunst, holdsport eller udendørs eventyr, finder du et forløb, der udvikler dig – som studerende, som idrætsudøver og som menneske. Der er plads til alle på Gerlev – og du kan være med på alle fag, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

På Gerlev vælger du enten et 6 måneders forårshold eller et 4 måneders efterårshold. Dit skema er bygget op omkring hovedfagsidefagstudiefag og fællesfag.

Læs mere om fagene

REJSER

Skirejse til Norge | Fællesrejse til Østrig | Hovedfagsrejse | Fordybelsesrejse for FreeSkiing, Snowboard og Outdoor Vinterfjeld | Ritus – fælles (hemmelig) uge med overraskelser i DK

Læs mere om rejserne

LIDT OM GERLEV…

Gerlev Idrætshøjskole ligger naturskønt på Vestsjælland, midt mellem København og Odense, med fantastisk udsigt til Storebælt og masser af frisk luft og dejlige udendørsfaciliteter.

På Gerlev spiser du godt. Sundt, inspirerende og med alle sanser. Køkkenet er en prioritet, og den mad, du får serveret, er ikke bare sund, men passer til en aktiv livsstil og kan spises med øjnene.

RUNDVISNING

Kom på uforpligtende besøg på Gerlev. Book en rundvisning med en tidligere elev, eller besøg Gerlev på en virtuel rundvisning. Mød lærerne, få en snak med eleverne og oplev lidt af den særlige stemning på Gerlev. Book din rundvisning.

REJSER

Fællesrejse Østrig | Ritus - hemmelig rejse i DK | Ski i Norge | Hovedfagsrejse
Læs mere om rejserne
BESØG GERLEV.DK

Hovedfag

Beachvolley
Boldspil
CrossFit
Dans
Fodbold
Freeskiing
Funktionel Træning
Outdoor
Outdoor Vinterfjeld
Padel
Snowboard
Sport 360
Volleyball

Sidefag

Akroyoga
Basketball
Beachvolley
Boldspil
Bouldering
Brain Speed
Combative Move Lab
Dans for dummies
Disc golf
Fodbold
Kampsport
Outdoor Elements
Padel
Teamchallenges
Toughest
Ud og løb
Volleyball
Windsurfing
Yoga

Studiefag

Aktuel debat
Anatomi og sport
Band
Brætspil
Hva’ sir du?
Idræt, krop og perspektiv
Impro teater
Kan selv, vil selv
Krop og massage
Kunst og krea
Leg og formidling
Lejrbålsguitar
Maker
Massage
Mindfulness
Personlig udvikling