AALBORG SPORTSHØJSKOLE

Se video

Sport, fællesskab og fede oplevelser

BESØG SPORTSHOJSKOLEN.DK

Er du bare glad for sport og træning? Aalborg Sportshøjskole er højskolen hvor du bliver dygtig til det du laver OG hvor du får masser af venner og fantastiske oplevelser. På Aalborg Sportshøjskole er vi gode til at se udviklingspotentialet i alle vore elever. Vi tager dig der hvor du er og flytter dig så langt som muligt rent fagligt. Vi hjælper dig med at få realiseret DINE drømme. Både når du er elev og i forhold til det liv du skal leve bagefter. Vi har fokus på både din faglighed og din personlighed – og hjælper dig med at få styr på din fremtid!

På Aalborg Sportshøjskole kombinerer vi interesse for sport med personlig udvikling og et unikt fællesskab. Uanset dit niveau, åbner vi dørene til en verden, hvor sport er mere end træning – det er en vej til personlig udvikling og nye venskaber.

Plads til alle
Vi skaber rammen for et fantastisk højskolefællesskab, hvor du mødes med alle dem, du deler interesser med, og også med alle dem, der kan inspirere dig til at prøve noget nyt og spændende!

Kom og oplev Aalborg Sportshøjskole, hvor vores motto  “You Have to Feel It” er en del af hverdagen.

Lige midt i Aalborg…. med byens puls
Vi er så privilegerede at ligge inde midt i en storby – fem minutters gang fra Aalborg midtby. Du kan som elev således opleve Aalborgs mange butikker, musik, studielivet, kulturliv, natteliv og al byens øvrige liv. Flere elever finder også ud af, at Aalborg er en super fed studieby, og efter højskoleopholdet læser de videre på én af byens mange uddannelsesinstitutioner.

Måske Danmarks bedste højskoleværelser 👍
Når du er elev på Aalborg Sportshøjskole, bliver du indlogeret i skolens elevbygning Anneberghus. Værelserne er mellem 35 og 40 kvadratmeter store og består af en lille entré, et stort værelse, et toilet, et tekøkken, eget toilet og bad i alle lejligheder 🚽🛁. Der er ligeledes WiFi i alle lejligheder.

Samtidig vil der også være køleskab i alle lejlighederne, så du kan have kolde sodavand m.m. 👍💪😀

>> Tjek vores højskoleværelser

Varieret mad fra alle verdenshjørner
Hos os er maden mere end bare brændstof – det er en fantastisk kilde til nye og spændende oplevelser for dine sanser. Derfor lægger vi stor vægt på at tilbyde varieret og spændende mad, der udfordrer din smag og stimulerer dine sanser med nye smage, konsistenser og fødevarer.

Book rundvisning
Oplev den pulserende stemning og lad dig overbevise om, at vi er det perfekte match for dig! Tag din kæreste, dine venner eller mor og far med en tur til Aalborg, så skal vi vise dig, hvad vi har at byde på.

>> Book rundvisning

REJSER

Fællesrejse til naturskønne Norge | Kulturrejse til SriLanka | Kulturrejse til Sydafrika | Fællesrejse til Frankrig | Klatretur til Göteborg | Kanotur | Surfcamp
Læs mere om rejserne
BESØG SPORTSHOJSKOLEN.DK

Fitness/Fysisk træning

Agility
Anatomi, ernæring og træning
CrossFit
Fitness
Fitness personlig træner
Mindfullness
Personlig træner
Sportsmassage
Styrkeløft
Styrketræning
Styrketræner og fysisk træner
Vægtløftning
Yoga

Job i uniform

Ambulancelinjen
Politilinje

Motion og udvikling

Beachvolley
Cardio
Filosofi
Fodbold
Innovation og kreativitet
Krea
Musik
Padel
Politik, samfund og historie
Psykologi
Springgymnastik
Svømning
Teambuilding
Volley

Outdoor og friluftsliv

Boardsport
Bouldering
Klatring
Klatring og bouldering
Outdoor
Surfing
Vandring